چهارشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۸ - ۱۲:۲۶
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: این بیسکویت با طعم بادام زمینی را برای بچه‌ها تهیه کنید، حتما خوششان می‌آید.

دسر

مواد لازم:

شکر / نصف پیمانه

شکر قهوه‌ای / نصف پیمانه

کره بادام زمینی / نصف پیمانه

روغن شیرینی‌پزی / یک چهارم پیمانه

کره مارگارین نرم شده / یک چهارم پیمانه

تخم‌مرغ / یک عدد

آرد / یک و یک چهارم پیمانه

جوش ‌شیرین / سه‌چهارم قاشق چای‌خوری

بکینگ‌پودر / یک دوم قاشق چای‌خوری

نمک / یک چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

1- با استفاده از یک همزن برقی، شکر، کره بادام زمینی، روغن شیرینی‌پزی، کره مارگارین و تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید سپس باقی‌مانده مواد را به مخلوط اضافه کرده،  خوب هم زنید.

2- روی مواد را با یک سرپوش، بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

3- فر را روی دمای 190 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

4- مایه بیسکویت را به شکل توپ‌های کوچکی به قطر 5/3 سانتی‌متر درآورید و به فاصله 7 سانتیمتر از هم، آن‌ها را روی سینی فر قرار دهید و روی آن‌ها صاف کرده، با استفاده از یک چنگال که از قبل آغشته به  شکر شده، ‌شیارهای افقی و عمودی در آن‌ها ایجاد کنید.

5- آن‌ها را به مدت 10- 9 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند حرارت دهید، 5 دقیقه بگذارید خنک شوند سپس آن‌ها را از روی سینی برداشته، و برای اینکه کاملا خنک شوند به روی یک صفحه مشبک منتقل کنید.

www.recipesroom.com

کد خبر 94890
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز