مواد لازم:
شکر / نصف پیمانه
شکر قهوهای / نصف پیمانه
کره بادام زمینی / نصف پیمانه
روغن شیرینیپزی / یک چهارم پیمانه
کره مارگارین نرم شده / یک چهارم پیمانه
تخممرغ / یک عدد
آرد / یک و یک چهارم پیمانه
جوش شیرین / سهچهارم قاشق چایخوری
بکینگپودر / یک دوم قاشق چایخوری
نمک / یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1- با استفاده از یک همزن برقی، شکر، کره بادام زمینی، روغن شیرینیپزی، کره مارگارین و تخممرغ را با هم مخلوط کنید سپس باقیمانده مواد را به مخلوط اضافه کرده، خوب هم زنید.
2- روی مواد را با یک سرپوش، بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
3- فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
4- مایه بیسکویت را به شکل توپهای کوچکی به قطر 5/3 سانتیمتر درآورید و به فاصله 7 سانتیمتر از هم، آنها را روی سینی فر قرار دهید و روی آنها صاف کرده، با استفاده از یک چنگال که از قبل آغشته به شکر شده، شیارهای افقی و عمودی در آنها ایجاد کنید.
5- آنها را به مدت 10- 9 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند حرارت دهید، 5 دقیقه بگذارید خنک شوند سپس آنها را از روی سینی برداشته، و برای اینکه کاملا خنک شوند به روی یک صفحه مشبک منتقل کنید.